Links

Natuurlijk Beter - Homeopathie in Friesland

Kunst

De schilderkunst die verwerkt is in de opmaak van deze website is gemaakt door een geliefde kunstenaar Cornelius. Voor zijn andere kunstwerken zie: corneliusart.com


Op de pagina behandeling staat een beeldje afgebeeld van twee verbonden mensen, kunstenares Monique Meijer heeft dit kunstwerk gemaakt. zie voor haar werk op

www.binnenwerk.com/atelier-de-engel


Beroepsvereniging NVKH

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). Dit is een erkende beroepsvereniging met een keurmerk waardoor u weet dat een homeopaat die hier is toegelaten een gedegen 6 jarige opleiding heeft gevolgd.


Keuzevrijheid

De keuzevrijheid in de zorg staat steeds vaker ter discussie. Op de site keuzevrijheid.nl vind je informatie die te maken heeft met de keuze vrijeheid als patient. Een belangrijke weg om je stem te laten horen


Academie voor Klassieke Homeopathie

Ik heb mijn beroepsopleiding met veel plezier gevolgd aan de Academie Voor Klassieke Homeoapthie (AVHK) te Zwolle. Mocht je daarin geinterresseerd zijn dan kun je op de website van de opleiding veel informatie vinden. Ik wil ook altijd iets vertellen over mijn ervaringen.


Vaccineren

Steeds meer ouders denken kritisch na over het vaccineren van hun kinderen. Is het wel zo gezond? Zijn er alternatieven? Wat zijn de voor- en nadelen van vaccineren of niet vaccineren?

Ik vind het belangrijk dat ouders goed op de hoogte zijn van voor- en nadelen en op basis daarvan een bewuste keuze maken die past bij hun kind, zienswijze en visie op gezondheid. Op vaccinvrij.nl kunt u informatie vinden van een deskundige die veel heeft uitgezocht en gebundeld op dit gebied. Op de site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Millieu (RIVM) en de Vereniging voor Kritisch Prikken kun je nadere informatie vinden. In het maandblad The Optimist van mei/juni 2014 staat een artikel / interview van arts Jayne Donegan over vaccinaties en de oorsprong, op de site staat een samenvatting, zie deze link.


Homeopathie en Wetenschap

Op de pagina Nieuws wordt naar verschillende artikelen verwezen over dit onderwerp. Op de site van Avilian staan diverse artikelen waarin wordt geschreven over wetenschappelijke onderbouwing van homeopathie, zie deze link voor een overzicht.

e-mail: praktijk@margriettibben.nl          Tel: 06 - 27 03 23 87          adres: Herenwal 131 8441 BE Heerenveen